Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca

Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They're nice and they look fantastic. Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca using 14 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

La Salsa Blanca es una salsa cuyo principio de elaboración es el mismo que para la Salsa Bechamel, pero que incorpora un caldo, un fondo blanco o agua en vez de leche o nata.
Se hace un roux blanco o rubio empleando la misma cantidad de harina y grasa, y se diluye vertiendo poco a poco el líquido y removiendo sin cesar.
En éste caso he agregado el caldo de los champiñones.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca:

  1. 4 pechugas de Pollo
  2. 400 grs. Champiñones
  3. 1 Puerro
  4. Aceite de Oliva
  5. Perejil
  6. Sal y Pimienta negra
  7. Para la Salsa Blanca
  8. 2 cuch. sopera de Mantequilla
  9. 2 cuch. soperas de Aceite de Oliva
  10. 2 cuch. soperas de Harina de trigo
  11. Caldo de Champiñones
  12. Nuez Moscada
  13. Leche (la que pida)
  14. Sal

Steps to make to make Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca

  1. Limpiamos las pechugas de grasas y tendones, las cortamos en trozos irregulares, reservamos
  2. Cortamos los extremos del puerro así como las primeras capas, lavamos para evitar tierras y lo picamos fino, también reservamos
  3. Despreciamos los tallos de los champiñones y pelamos las cabezas, así evitamos mojarlos, son como esponjas
  4. Una vez listos los laminamos fino
  5. En una sartén agregamos mantequilla, echamos los champiñones que salamos, a fuego más bien bajo irán soltando agua, agua que se convierte en caldo e iremos retirando con paciencia y reservando, cuando veamos que no sueltan más, subimos la temperatura y los doramos, los apartamos del calor
  6. En otro recipiente y con un poco de aceite, salteamos el pollo, lo salpimentamos y dejamos hasta que se doren, removemos de vez en cuando para que se haga por todo
  7. Retiramos los trozos de pollo una vez dorados exteriormente, aprovechamos y en el mismo aceite pochamos despacio el puerro, salpimentamos
  8. Una vez hecho, añadimos mantequilla, echamos la harina y removemos hasta que se doren, echamos el caldo de los champiñones seguimos removiendo
  9. Agregamos la leche que nos pida, rallamos nuez moscada y rectificamos de sal, debe quedarnos una bechamel
  10. Echamos los champiñones y dejamos que siga cociendo a baja temperatura
  11. Mientras, picamos el perejil muy fino
  12. Echamos también el pollo y espolvoreamos el perejil picado, dejamos unos minutos para que integren los sabores, sólo nos resta servir
  13. Recomiendo como guarnición arroz cocido del tipo basmati para mezclar con la salsa

As your experience as well as confidence expands, you will find that you have a lot more natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make simple adjustments to attain this objective. Simply put, start making your recipes on time. As for standard cooking skills for novices you don't need to learn them but just if you understand some easy cooking methods.

This isn't a complete overview to quick and also simple lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week Pechugas de pollo y champiñones con salsa blanca. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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