Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide

Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They're nice and they look fantastic. Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide estimated approx 150 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

¿Quién dijo que las pechugas de pollo son una carne seca? Todo depende de cómo las cocinemos. Con la técnica "sous vide", cocción a muy baja temperatura en agua de alimentos envasados al vacío, conseguiréis unas pechugas tan jugosas, tiernas, sabrosas y delicadas como las que os traigo hoy.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide:

  1. 1/2 pechuga de pollo por persona
  2. Mostaza a la antigua
  3. Tomillo
  4. Romero
  5. Albahaca
  6. Pimienta negra recién molida
  7. Sal
  8. Ajo y perejil picados
  9. Agua

Steps to make to make Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide

  1. Limpiamos bien las pechugas de grasa y las pincelamos con mostaza a la antigua en toda su superficie. Las introducimos en una bolsa para envasarlas al vacío (NOTA: si aún no tienes envasadora, para esta receta puedes usar una bolsa de congelación con sistema ZIP LOCK).
  2. Agregamos el tomillo, romero, la albahaca, la pimenta, ajo y perejil, la cantidad a nuestro gusto. Si estamos utilizando envasadora, envasamos al vació cada bolsa. Si estáis usando las bolsas de congelación, cerradlas tratando de sacar la mayor cantidad de aire posible, de manera que la bolsa quede lo más pegada que podáis a la superficie de la pechuga. Introducimos las bolsas en la cubeta de la olla y las cubrimos con agua. Cerramos la tapa, dejamos abierta la válvula y programamos menú confitar 150 minutos.
  3. En este momento tenemos dos opciones. Si las vamos a consumir al momento las sacamos de la bolsa y las doramos en una plancha bien caliente, o en Cecofry. Loncheamos y servimos. Yo las he acompañado con puré de patatas y ketchup, ambos caseros.
  4. Si las queremos utilizar en otro momento, cuando termine la cocción inmediatamente sumergimos las bolsas en um bol con agua fría, incluso con cubitos. Las podemos congelar tal cual están o mantenerlas en la nevera 1 o 2 días. Cuando vayamos a utilizarlas, lo ideal es regenerarlas usando otra vez el menú confitar con agua durante al menos media hora, y a continuación dorarlas.

As your experience and confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make simple changes to achieve this objective. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for novices you don't need to learn them but just if you master some basic cooking techniques.

This isn't a full guide to quick and also very easy lunch dishes yet its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Easiest Way to Make Homemade Pechuga de pollo especiada a la antigua - Sous Vide. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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