Pechuga de pollo a filetes con champiñones

Pechuga de pollo a filetes con champiñones

Hello everybody, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Pechuga de pollo a filetes con champiñones. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Pechuga de pollo a filetes con champiñones is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Pechuga de pollo a filetes con champiñones is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo a filetes con champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo a filetes con champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo a filetes con champiñones is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de pollo a filetes con champiñones estimated approx 50 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Pechuga de pollo a filetes con champiñones using 11 ingredients and 16 steps. Here is how you cook that.

Pechuga de pollo a filetes con champiñones, fácil de preparar y con la olla a presión en poco más de 30 min la tienes en la mesa. GXL.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pechuga de pollo a filetes con champiñones:

  1. 2 Pechugas de pollo
  2. 1/2 Cebolla
  3. 2 Carlotas
  4. 350 g Champiñones
  5. 3 hojas o...depende del tamaño Laurel
  6. 2 vasos Agua
  7. 1/2 tacita Vino blanco
  8. 4-5 c/s Aceite de oliva
  9. Toque Sal al gusto
  10. 2 Dientes Ajo
  11. 5-6 ud Almendras tostadas

Instructions to make to make Pechuga de pollo a filetes con champiñones

  1. Preparar todos los ingredientes. Cortar a filetes las pechugas. Pelar y cortar a rodajas las carlotas. Limpiar y cortar en cuatro partes los champiñones. Pon a calentar el agua.
  2. Las almendras y los dientes de ajo pelados, los dejas en el mortero.
  3. Olla a presión, con algo de aceite. Sofreír los filetes de pechuga (+sal) hasta que doren por las dos caras, pero sin pasarse.
  4. Retirar los filetes y reservar.
  5. Ahora pondremos primero la cebolla picada (+sal), a fuego medio bajo.
  6. Antes de que dore la cebolla, añadir las carlotas y removeremos todo junto unos 5-7 minutos.a fuego medio-bajo.
  7. Ahora les toca a los champiñones, los agregas y vas dejando que saquen el agua poco a poco, luego a fuego medio bajo también. Removiendo de vez en cuando.
  8. Este es el aspecto que te tiene que quedar.
  9. Poner de nuevo los filetes de pechuga a la olla, junto con el resto de ingredientes ya preparados.
  10. En el mortero, picar los dientes de ajo, algo de sal y las almendras.
  11. Prepara el vino blanco y el laurel también.
  12. Añadir el vino, y el picadillo de ajo y almendras, así como las hojitas de laurel. Dejar así 3 minutos, para que evapore el alcohol.
  13. Medir la cantidad de agua caliente.
  14. Añadir el agua a la olla. Dejar cocer unos 25-30 minutos a partir de que empiece a sacar vapor.
  15. Destapar y verás que se absorbido casi el jugo. Mejor que te quede algo de jugo, así que no te quedes corto con el agua.
  16. Emplatar.- Proporciona las cantidades de champiñones y carlota, así como algo de jugo, para que no quede demasiado seca la carne.

As your experience and also self-confidence expands, you will locate that you have much more natural control over your diet and also adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a dish that uses less or more components or is a little essentially zesty, you can make straightforward adjustments to attain this objective. Simply put, begin making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for beginners you don't need to discover them but just if you master some easy food preparation techniques.

This isn't a full overview to quick as well as simple lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Steps to Make Perfect Pechuga de pollo a filetes con champiñones. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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