Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min)

Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min)

Hey everyone, it's John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min). One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) estimated approx 20 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min) using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Una receta italiana que probablemente se llame así porque el pollo va aderezado como si fuera una pizza: con salsa de tomate, mozzarella y orégano, así que imagina el resultado... ¡Toda una delicia! Que además es muy fácil y rápida de preparar porque he utilizado un bote de sofrito ya preparado, mozzarella rallada y el pollo va a la plancha, lo que le resta calorías con respecto a la versión empanada, resultando también más saludable. Nos ha gustado mucho a todos, así que seguro que la repetiré porque además es una forma diferente de preparar el pollo, una de las carnes que más solemos comer. Combinarla con un primer plato de verdura, en nuestro caso brócoli al vapor, te garantiza un almuerzo completo y equilibrado. Puedes sustituir los botes de sofrito por un bote de tomate triturado o passata y una cebolla, sofriendo y reduciendo tú mismo el contenido, sumándole algo de tiempo al cocinado

Ingredients and spices that need to be Take to make Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min):

  1. 2 pechugas de pollo en filetes
  2. 2 botes (total: 700 gr) sofrito casero con tomate y cebolla o 1 bote de tomate triturado (400 gr) y 1 cebolla
  3. 200 gr mozzarella rallada
  4. al gusto orégano seco

Steps to make to make Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min)

  1. Precalienta el horno a 180º C. Pasa los filetes de pechuga por la plancha, vuelta y vuelta, lo justo para que cambien de color. No hace falta hacerlas del todo porque luego el plato se termina al horno, así que no interesa que el pollo se cocine demasiado o quedará seco en lugar de tierno y jugoso. Si no tienes botes de sofrito, es el momento de ir preparándolo como indico más arriba
  2. Coloca los filetes en una fuente de horno y esparce por encima el sofrito de tomate y cebolla, bien repartido. Espolvorea la mozzarella rallada y hornéalo 5 minutos a 180ºC
  3. Cuando la mozzarella se haya derretido, súbelo a una posición más alta del horno y gratínalo (solo calor arriba, modo gratinar) durante 3 minutos más. Este paso es opcional, por lo que podrías dejarlo simplemente 3 minutos más en posición y temperatura anteriores
  4. Cuando esté terminado espolvorea orégano seco al gusto (yo creo que cuanto más, mejor; más rico está, jajaja) y sirve caliente

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a dish that uses less or even more active ingredients or is a bit basically spicy, you can make easy modifications to achieve this goal. In other words, begin making your dishes on time. As for fundamental food preparation abilities for beginners you do not require to discover them however only if you master some easy food preparation strategies.

This isn't a complete guide to quick and also easy lunch recipes but its great food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Steps to Prepare Super Quick Homemade Pechuga de pollo a la pizzaiola (fácil, saludable, 20 min). Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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